Digituki

Digineuvonnan mainos lehtinenKansalaistalon digipalvelut

Kansalaistalolla tarjotaan maksutonta digineuvontaa tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Tarjolla on apua ja opastusta älypuhelimen, tabletin ja tietokoneiden käyttöön. Digineuvojalta saa apua myös muina aikoina. Kansalaistalon nettikahvilassa asiakkaat voivat tarvittaessa pyytää apua tai pienimuotoista opastusta tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin käytössä.

Asioita, joita ei voida hoitaa digineuvonnassa:

  • Pankkiasiat, mobiilipankki-sovelluksen asennus voidaan käydä läpi, mutta tämän jälkeen on otettava yhteys omaan pankkiin, mikäli tarvitaan lisäapua.
  • Laiterikkojen korjaaminen, esimerkiksi näppäimistön fyysinen rikkoutuminen tai puhelimen lasin hajoaminen.
  • Puhelimien tehdaspalautukset, mikäli kyseessä on jokin muu kuin henkilön oma laite, ellei aikaisempi omistaja ole paikalla ja laitteen vanhat tunnukset ovat tiedossa.
  • Windows käyttöjärjestelmäpäivitykset uudempaan versioon.

Yhteystiedot:

Jani Hietala, digineuvoja
050 543 0855
jani.hietala@pksotu.fi

IT-tuki

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kathy-toiminta tarjoaa maksutonta tietoteknistä tukea yhdistyksille puhelimitse, sähköpostitse tai yhdistysten toimipisteissä. Yhdistyksen toimipisteessä paikanpäällä tarjottava tukitoimintamme kattaa Joensuun kaupungin alueen järjestöt ja yhdistykset. Paikanpäällä voidaan antaa pienimuotoista opastusta laitteiden ja ohjelmistojen käytössä. Puhelimitse ja sähköpostitse tarjottava tietotekninen tuki kattaa Pohjois-Karjalan alueella toimivat yhdistykset.

Lue lisää digituesta Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen sivuilta.

Yhteystiedot:

Ville-Matti Nikkonen,IT-asiantuntija
Rantakatu 23 A 2. krs, 80100 Joensuu
Puh. 050 378 8527, sähköposti: ville-matti.nikkonen@pksotu.fi