Kansankahvila

Kansankahvila

KahvioKansalaistalolla toimii viihtyisä kahvila Soroppi, josta löydät niin suuhunpantavaa kuin seuraakin. Kahvilassa sinulle tarjoillaan mm. kahvia, teetä, mehua, pullaa ja voileipiä. Kahviotuotteiden maksun voit itse määritellä. Voit levähtää kiireen keskellä ja lueskella vaikka lehtiä tai kirjoja, joita voit myös lainata kotiisi. Soropista löydät aina juttuseuraa ja iloisia ihmisiä.

Pientä korvausta  vastaan käytössäsi on myös kopiokone.

Kahvilan yhteydestä löytyy myös Itsehoitopiste, Itsehoitopistejossa voit esim. mitata maksutta verenpaineesi, verensokerisi, pituutesi ja painosi. Lisäksi kolesterolia mitataan 2 €:n hintaan. Ja jos pimeys tai jokin muu ahdistaa, voit halutessasi kokeilla kirkasvalolampun tehoa.

Kahvilassamme on myös eräs kaupungin harvinaisuus, ilmainen wc, täysin sinun vapaassa käytössäsi.

Kahvilasta vuoratan myös polkupyöriä. Lisäksi kaikki ovat tervetulleita tekemään vapaaehtoistyötä kahvilaan tai muihin Soroppi ry:n toimintoihin.

Kiikkutuolivieraita kansalaisten tentattavana Soropissa istuu epäsäännöllisin väliajoin, yleensä maanantaisin.
Tuttuja kasvoja ovat mm. paikallispoliitikot, kansanedustajat, julkkikset ja muut ajankohtaiset henkilöt. Kiikkutuolivieras

Joka toinen keskiviikko Soropissa järjestetään Kansalaistanssit; erityisesti kaikille ihmisille suunnatut elävän musiikin säestämät tanssit keskellä päivää.
Tervetuloa mukaan!